Under november uppdaterar vi fastighetssystemet.

Det kommer ni hyresgäster att märka genom att vi stänger kundservice 3-4 november för själva bytet och utbildningar. En annan förändring vi gör är att höja säkerheten genom att införa BankID som identifikation.

Mina sidor

Mina sidor kommer att byta utseende och det kommer att krävas att du loggar in med BankID. Användarnamn och lösenord försvinner som inloggningssätt.

Köregistrering

Det kommer också att krävas BankID* när man registrerar sig i vår kö. Nytt är också att man måste logga in var 6:e månad för att få behålla sina poäng i kön. Det är alltså viktigt att se till att man har rätt personuppgifter lagrade hos oss annars uteblir påminnelseinformationen.

Digitala avtal

Det kommer att finnas möjlighet att signera och säga upp sitt avtal digitalt via BankID*. Det betyder att du inte behöver vara på plats hos oss i kundservice för att skriva lägenhets- eller fordonskontrakt samt säga upp dem.

App

Det kommer att gå att göra felanmälningar via vår bostadsapp. En nyhet i både app och felanmälan via Mina sidor är att det går att bifoga en bild på vad felet är.

Om BankID

BankID är en e-legitimation som du använder till att styrka din identitet när du är ute på Internet, t.ex. på banken, hos Försäkringskassan eller CSN. BankID är Sveriges i särklass största e-legitimation och utfärdas av 12 banker i samarbete.

Saknar du BankID? Läs mer på: https://support.bankid.com/sv

 

Foto: iStockphoto