Vi kommer att stå utanför Sveavägen 3 för att underlätta kvitteringen av nyckeltaggarna och besvara era frågor. Ni som inte har möjlighet dessa dagar eller tider, hör av er till kundservice.

Dessa tider står vi på Sveavägen 3 för kvittering av taggar:

  • Tisdag 30 juni kl. 12-14
  • Tisdag 30 juni kl. 18-20
  • Onsdag 1 juli kl. 11-13

Medtag legitimation och nyckel

För att vi ska veta att det är den som bor i lägenheten som kvitterar ut nyckeltaggen, medtag legitimation. Ska du kvittera ut för någon annan, medtag bådas legitimation. Ta med din nyckel till bokningscylindern vid kvittering av nyckeltagg. Vid borttappad cylinder och nyckel debiteras 547 kr.

Nyckeltagg från 1 juli

Från 1 juli fungerar endast nyckeltagg i entrén. Portarna är låsta dygnet runt och det är därför viktigt att ni kommer och kvitterar ut er nyckeltagg.

Elektronisk tvättstugebokning från 30 juni

Vi monterar ner bokningstavlorna tisdag 30 juni och därmed kommer tvättider med cylinder inte längre att gälla. Det kommer istället gå att boka tvättider via det nya systemet. Information om hur bokning går till, ges vid kvittering.

Hyreshöjning med 68 kr/mån

Det här är standardhöjande åtgärder som är förhandlade med Hyresgästföreningen. Från den 1 augusti kommer därför hyran att höjas med 68 kr/mån.