Cykel- barnvagns- och sparkrensning oktober 2020

För att hålla en trivsam miljö i och runt husen måste vi med jämna mellanrum rensa cyklar, barnvagnar och sparkar som lämnas eller glöms bort när hyresgäster flyttar. Ser du en sån här lapp från oss, ska du ta bort lappen för att visa att det används. I år 2020, börjar vi att lappa 5-7 oktober för att sedan plocka bort cyklar, barnvagnar och sparkar den 16 oktober. 


Cykelstyre med lapp där det står, Är det här din? Det är så Bodenbos lappar ser ut vid cykelrensning.

Hur gör vi rensningar?

Vi börjar med att informera via hyresgästtidningen, webbsidan, FB. Efter det kan man se de rosa lapparna ”Är den här din?” på cyklar, barnvagnar och sparkar. I de flesta fall kommer ägaren efter ett tag och tar bort lappen för att visa att åkdonet används men på andra sitter lappen kvar. När lappen har fått sitta kvar 10 dagar är det dags för oss att hämta den. Vår rensning sker varierande från år till år i september, oktober eller november.

När vi hämtat upp cyklar som fortfarande har cykelrensningslapparna kvar ställer vi dem sedan i ett förvaringsrum. Vi förvarar cyklarna under 3 månader och har ingen frågat efter sin cykel till dess räknas det som att cykeln inte har någon ägare.